CG Lindh AB ny medlem i Svenska Solskyddsförbundet

Svenska Solskyddsförbundet fortsätter att växa och vi kan idag presentera ytterligare en ny medlem: CG Lindh AB från Alingsås. Vi ser med spänning fram emot ett framtida samarbete och hälsar Lindhs varmt välkomna till vårt förbund.

CG Lindh AB presenterar sig:
"CG Lindh AB har mer än 25 års erfarenhet av gardinstänger och gardintillbehör.
Invändigt solskydd är det senaste tillskottet i vår produktflora. Genom att investera i en tillbyggnad på 300m² och en modern maskinpark har vi skapat bästa förutsättningar för effektiv produktion.
Avseende kvalité, funktion och att kunna erbjuda snabba leveranser från vår fabrik och vårt lager i Alingsås är vår strävan att alltid ligga i framkant.
Vårt sortiment lämpar sig lika bra för offentlig miljö som den privata marknaden.
Vi är idag ett av få företag som har ett heltäckande sortiment av dekorativa gardinstänger, aluminiumskenor och invändigt solskydd.
Det är så vi vill ha det och det är så vi ser vår roll och position på marknaden.
Med andra ord helhetstänkande och totalansvar."

CG Lindh AB
Krangatan 2-4
441 38 Alingsås
Web: www.lindhs.com